Ξενοδοχεία Κύθηρα >> Villa Lemonia - Ενοικιαζόμενες Παραδοσιακές Κατοικίες
Δείτε μας στο Facebook
 
  Προφίλ   Διαμονή   Φωτογραφίες   Τα Κύθηρα   Πως να έρθετε   Υπηρεσίες   Τιμές / Επικοινωνία  
Η Villa Lemonia αποτελείται από δύο αυτόνομα διαμερίσματα (τρίκλινα) και δύο αυτόνομα studios (δίκλινα) απολύτως εξοπλισμένα, το κάθε ένα αφιερωμένο σε ένα φημισμένο τοπικό προϊόν, της Κυθηραϊκής γης.

Μέλι, Άμπελος, Ελιά και Σίτος όλα μαζί αλλά και ξεχωριστά συνθέτουν μια διαφορετική χροιά με τα στοιχεία τα χρώματα, τις γεύσεις που τους αντιστοιχούν σε ένα οικισμό παραδοσιακών διαμερισμάτων, που διαμορφώθηκε για να προσφέρει μοναδική διαμονή στους επισκέπτες του.

Λιτή διακόσμηση, χτιστά και σιδερένια κρεβάτια, αυτόνομοι μεγάλοι εξωτερικοί χώροι, σχεδιασμένα όλα από τους ιδιοκτήτες αποπνέουν αύρα απλότητας που συναντάτε σε όποιο από τα τέσσερα διαμερίσματα διαλέξετε για τη διαμονή σας.
Η υποδοχή στα διαμερίσματα και τα studios γίνεται πάντα με ένα υπέροχο καλάθι τοπικών προϊόντων και κρασί από τους Αμπελώνες Παπαργυρίου, μόνιμο χορηγό του συγκροτήματος και επισκέπτη των Κυθήρων.

Τις μέρες διαμονής σας έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε βιολογικά λαχανικά από τον κήπο και σπιτικά γλυκά από τα φιλέματα των γιαγιάδων του χωριού Αρωνιάδικα. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με τη θερμή παραδοσιακή φιλοξενία, δημιουργούν όλες εκείνες τις συνθήκες για σωματική και πνευματική ξεκούραση. Άλλωστε η κύρια φροντίδα μας στη Villa Lemonia είναι η ικανοποίηση των φιλοξενούμενών μας.

Ανανέωση - Χαλάρωση - Εξαιρετικές γεύσεις - Προσωπική φροντίδα είναι μερικά από αυτά που προσφέρουμε σε όλους εσάς που απαιτείτε ποιότητα στις διακοπές σας.
  Ξενοδοχεία Κύθηρα   Ξενοδοχεία Κύθηρα   Ξενοδοχεία Κύθηρα  
Ξενοδοχεία Κύθηρα
Ξενοδοχεία Κύθηρα
 
Κύθηρα, 800 20, Βαμβακαράδικα, πιέστε εδώ για να στείλετε e-mail , Tηλ.: 27360 33552, Κινητό: 6972 406698
Ξενοδοχεία Κύθηρα